“2 zussen Gewichtsmanagement”

Hallo Evert,
Afgelopen woensdag was ik samen met mijn zus bij je voor allebei een sessie gewichtsmanagement. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds onder de indruk ben van wat hypnose me voor gevoel heeft gegeven. Ik voel me nu al een soort “lichter”, en in ieder geval vol energie. En, heel belangrijk, ik heb echt geen behoefte meer gehad aan snoepen/ overeten!
Natuurlijk hebben we op de weg terug alles nog eens de revue laten passeren en we waren allebei verbaasd over hoe we ons voelden. Ook nu, 2 dagen later, zit mijn hoofd nog “vol” met beelden van de sessie en dat voelt prima!
Ik vond het echt een heel bijzondere ervaring! Ik hoop je over een tijdje te kunnen melden dat mijn doel behaald is, en ik ben er van overtuigd dat me dat gaat lukken!
Bedankt voor een geweldige ervaring!

5 maanden later ………..

Hallo Evert,
Graag zou ik een nieuwe afspraak bij je willen maken. Ik zou dan graag een ander “probleem” aan willen pakken. Ik merk nl dat ik, vooral in de omgang met onze oudste zoon (maar ook op andere vlakken), wel wat meer geduld/ rust kan gebruiken… Hopelijk kun je mij daar bij helpen.
P.S. Inmiddels ben ik al ruim 10 kg afgevallen!