Uitleg

Welkom,
het gegeven dat je op deze pagina terecht bent gekomen heeft er waarschijnlijk mee te maken dat je wil weten wat hypnose nu is en /of dat dit iets is waar jij wat aan kan hebben bij het oplossen van je issue of probleem.
Luister eens hier…… hypnose is uiteindelijk niet wat veel mensen wel denken.

Veel mensen denken dat je tijdens hypnose helemaal weg bent, laat ik je nu vertellen dat dat niet zo is.
Je bent niet weg. Zo ziet dat er misschien wel uit maar dat is uiteindelijk niet wat het is en hoe het voelt. Hypnose is juist een staat van focus en concentratie.
Focus en concentratie op datgene de hypnotiseur of hypnotherapeut je vertelt.
We noemen dat zelf “Dat wat de hypnotiseur je suggereert”. Hypnose en hypnotherapie bestaat uit het ontvangen van suggesties gericht op de problematiek waarvoor je in dit geval naar Atyourown Hypnose Veenendaal komt. Vaak heeft men het over trance dat is eigenlijk het voorstadium van hypnose. Hypnose zou je kunnen zien als een diepere laag als trance (dat door zo velen wordt toegepast als zijnde hypnose). Het werken op die diepere laag maakt dan ook gelijk dat hypnose vaak een snellere en betere uitwerking heeft als het ellenlang en vaak voeren van gesprekken.

Wat belangrijk om te weten is is dat het enige dat van belang is dat je aangeeft welk issue of probleem je wil oplossen dan gaan we tijdens een intakegesprek voorafgaand aan de sessie aan de slag en bekijken we op welke manier we je het beste kunnen gaan “activeren”.

Vaak wordt er gedacht en zelfs aangestuurd op het terugkeren naar de eventueel vervelende momenten waarvan je wellicht zelf het idee hebt die het uiteindelijke probleem hebben veroorzaakt. We noemen dat regressie, mijn jaren lange ervaring leert dat In veel gevallen dat helemaal niet nodig blijkt te zijn. Waarom terug naar die ellende als je jezelf ook kan versterken en op die manier aan de slag kan met jezelf en weer verder kan.

Je bent wie je bent tot op dit moment. Met alles wat je tot aan nu hebt meegemaakt. Binnen dat wat je allemaal hebt meegemaakt ligt de kern van de problematiek.
De problemen of issues waar je last van hebt, of nog erger die je leven beheersen, maken duidelijk dat je jezelf in de toekomst graag anders zou willen zien / voelen.
Precies dat vooruitzicht gaan we mee aan de slag….. de toekomst, jouw toekomst.
We gaan werken met de kwaliteiten en competenties die je in je hebt maar waar je geen of te weinig gebruik van maakt, of kan maken omdat het probleem juist ge(mis)bruik maakt van die kwaliteiten en competenties.

Onderdelen welke vaak de revue passeren in een sessie zijn:
Zelfvertrouwen
Wilskracht
Doorzettingsvermogen
Daadkracht
Balans
Loslaten
Rust

Denk je dat jij in een heel relaxte omgeving op een heel relaxte manier aan je zelf kan werken dan wordt je van harte uitgenodigd om een afspraak te maken.