Dwangneurose

Hallo allemaal,

Afgelopen woensdag ben ik bij Evert onder hypnose geweest voor dwangneurose.
Ik wil jullie even laten weten wat een geweldige ervaring dit is geweest, er is een wereld voor mij opengegaan.
Al ruim 14 jaar ben ik aan het vechten tegen het dwangen. Het was zo erg dat ik geen kast in durfde te gaan zonder eerst mijn handen te wassen.
Ik wilde niet dat mijn man en kinderen zomaar iets uit de kast zouden pakken. Ik had liever geen bezoek of kinderen die kwamen spelen.

Ik had alles al geprobeerd van cognitieve gedragstherapie, anti depressiva, homeopathie noem maar op maar niets hielp.

Ik kwam woensdag thuis van de sessie en het eerste wat ik deed was iets uit de kast pakken zonder mijn handen te wassen. Ook gisteren kon ik gewoon het huishouden doen zonder te dwangen. Op een ‘normale’ manier strijken en was opruimen, dingen uit de kast pakken noem maar op. Dit was voor mij normaal een ramp.

Ik ben op het moment zo aan het genieten, ik heb zelfs al met mijn zoon cake gebakken wat ik zo graag wilde, maar niet deed omdat ik spullen dan vies zou maken en er zoveel voor uit de kast moest halen dat ik het maar niet deed. En nu ging vanzelf en ik heb er echt van genoten.

Misschien dat ik over een tijdje nog een keer onder hypnose ga , maar dan zonder spanningen . Ik vond het zo eng wat achteraf echt niet nodig was. Ik wil het graag nog eens ervaren en er meer van genieten en ontspannen. Ik heb nu nog een beetje last van hoofdpijn maar dat gaat wel over. Als jullie mijn verhaal willen gebruiken is dat geen probleem.

Evert zo ontzettend bedankt. Ik kan je niet vertellen wat dit voor mij en mijn gezin betekent.

Heel veel groetjes,

Karin