Voorwaarden

Afspraak verzetten of afzeggen

een afspraak afzeggen of verzetten kan uiteraard altijd in overleg en minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, in dit geval kan ik namelijk andere cliënten op de eventueel aanwezige reservelijst nog de openstaande plek aanbieden. Ondanks het gegeven dat ik in mijn planning extra ruimte inbouw verwacht ik wel dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent op de locatie. Op voorhand is het lastig aan te geven hoelang een sessie zal duren. Bij het niet of te laat verschijnen op de afspraak (later als 15 minuten na de afgesproken tijd) dienen de kosten voor een gehele sessie voldaan te worden.

Betaling

Alle betalingen gebeuren ter plaatse. Pinnen is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om via een tikkie of factuur achteraf te betalen. Vooraf betalen is niet mogelijk vanwege het nog niet hebben van een datumafhankelijk factuurnummer.

Geen medische vervanging of dienstverlening

Ik ben hypnotiseur, hypnotherapeut, mindfulness trainer, hypnosetrainer, traumaexpert maar geen psycholoog, psychiater arts of voedingsdeskundige. Dit houdt in dat ik mij niet bezig houdt met het voorschrijven van of adviezen geven over medicatie en of voeding. Los van dat ik wel opgeleid ben om eventueel via een KIP (Klinisch intake protocol) eventueel PTSS diagnoses te kunnen en mogen onderzoeken lever ik deze dienst niet. Alle bij Atyourown gegeven therapievormen zijn daarentegen gebaseerd op hypnotherapie bekende, gedocumenteerde en aanvaarde methodes.

Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie en niet elke therapie is geschikt voor iedereen dat maakt dan ook dat het onmogelijk is om resultaat te garanderen, indien je op zoek bent naar 100% resultaat raad ik je aan om dat te gaan zoeken bij een ander. Mijn overtuiging in deze is dat het onethisch is om een eindresultaat te garanderen waar je als cliënt van Atyourown wel van uit mag gaan is dat ik mijn volle aandacht, tijd, expertise en benodigde tijd inzet om jouw beste resultaat te kunnen behalen. Ik heb jou daar echter wel bij nodig.

Met hypnose is het mogelijk om schitterende resultaten te behalen maar zoals hierboven beschreven zijn resultaten mede afhankelijk van de motivatie en toewijding van de cliënt. Hypnotherapie is een samenwerking tussen de cliënt en de hypnotherapeut. Het kan uiteindelijk zo zijn dat ondanks dat met al mijn ervaring en het vooraf bespreken van de te geven suggesties, de vooraf door de cliënt bedachte en uitgesproken resultaten uiteindelijk niet behaald worden. Dat is uiteraard niet iets waar ik op inzet maar realiteit is dat niet iedereen de gewenste resultaten behaald.

De duur en soort van een sessie

De prijzen zijn bepaald per soort sessie en zijn een soort van tijdsafhankelijk. Ervaring leert dat de meeste sessies ongeveer 60- 90 minuten in beslag nemen. Uiteraard zijn er ook sessies die meer tijd in beslag nemen maar deze hebben een andere manier van aanpak en zullen op voorhand als “extra care”sessies ingezet worden. Naast deze soort sessies zijn er ook sportsessies en programma’s (Hypnotic sportcoaching) en sessies die onder de noemer “Chakranosis” vallen. voor specifieke prijzen verwijs ik je naar de Tarieven pagina op deze website.