“Verwerken van emoties”

Hoi Evert,

Ik wil je even laten weten hoe het met me gaat na de sessie die ik van jou heb mogen ontvangen. Ik heb hier bewust wat tijd tussen laten zitten omdat ik zelf ook wilde ervaren hoe het na een poosje zou gaan met me.

De week na jouw sessie heb ik dat gevoel van enorm veel lucht (letterlijk) nog heerlijk vast kunnen houden en had ik het gevoel dat ik de hele wereld aankon. Langzaam aan werd dit overweldigende gevoel gereduceerd naar ik denk een “normalere” omvang. Mijn borstkas voelt nog steeds vrij, ik kan letterlijk meer lucht halen! De steen is verdwenen. Ook zijn mijn nachtmerries verdwenen en tot op heden gelukkig nog niet teruggekeerd.

Ik merk echter wel dat het na deze sessie niet “klaar” is. Dit is het begin geweest van een hele ommezwaai. Ik merk dat ik namelijk op diverse vlakken anders aan het insteken ben en anders tegen situaties aan kijk. Deze verandering voelt goed en is zeker in het voordeel. Het voelt meer vanuit mijn gevoel/emoties/intuïtie/behoeften dan vanuit het hoofd/verstand/gewoonte/opvoeding/aangeleerd. Dit betekend wel dat ik vooral keuzes zal moeten gaan maken. Zowel op privé als zakelijk als sociaal gebied. Hier ga ik dit jaar wel de tijd voornemen, zodat het “behapbaar” blijft.

Kortom, ik ben echt heel blij met je en wat je voor/met me gedaan hebt. Ik raad je aan bij mensen in mijn omgeving. Ik weet niet of je al gebeld bent, maar er zijn zeker een aantal mensen die serieus overwegen om naar je toe te komen.

Nogmaals, heel erg bedankt. Je bent een Topper!!! Gerda