“Extreme depressiviteit”

Hallo Evert,

 Ja dit is een sessie zoals je t zou hopen, lijkt me. De overgave was goed, ook de informatie voorafgaand uiteindelijk bruikbaar (zoals de overtuiging die hem kennelijk dwars zat). En de kerel na afloop mooi relaxed.

Op de terugweg naar huis was hij spraakzaam en wilde hij bij de mac langs. Dat was nogal wat want mijn zoon leeft al twee maanden op flesjes Nutrilon. Alleen het avondeten pakt hij wat hapjes mee.

Hij is diep gegaan de afgelopen periode, daarom keek ik zo naar vandaag uit. Benieuwd wat morgen brengt, hij slaapt nu gelukkig.

(2 dagen later) Hi Evert,

Ik meld me nog even. Weet je dat mijn zoon echt veel frisser rondloopt dan voordat hij bij jou was..? Je durft er bijna niet aan te denken dat zoiets voortzet.
Vanmorgen heeft hij een afspraak met zijn therapeut. Dat is iets wat hem normaal ontzettend blokkeert en erna dondert hij dan in.
Dat weet hij zelf ook en desondanks heeft hij een afspraak gemaakt om om 12 uur te sporten. Dat is bijzonder in de combinatie, maar ook op zich; hij is al een week of zes niet geweest. Ik heb geen idee of hij ook werkelijk gaat en hoe hij na de twee activiteiten is, maar dat hij het overweegt, is al een enorme stap vooruit. Pfoeh.

Hij gaf gister aan dat hij heel graag nog een afspraak met jou zou maken. Is dat voor jou ook okee? Wij vonden het tijdstip zo midden op de dag allebei plezierig.