Recensie “Eindelijk iets dat werkt”

8 december 2015

Vele jaren heb ik last van fysieke en mentale ongemakken. Erg onhandig, maar het is niet anders. Sinds 2009 ben ik in het reguliere en het alternatieve circuit gaan zoeken om wat handvatten en verlichting te krijgen in de dagelijkse belemmeringen.

Dit heb ik allemaal geprobeerd: rebalancing, fysiotherapeut, holist, kinesiologie, bio resonantie, mindfulness training, osteopathie, regressietherapeut, essence training, chiropractor.
Het één werkte tijdelijk en het andere had ik geen baat bij

Eindelijk heb ik nu iets gevonden wat echt werkt. Ja, je raadt het al….Evert!
Na 1 sessie bij Evert ben ik in de positieve zin veranderd.

Na mijn verhaal gedaan te hebben, kwam Evert met de conclusie: Cindy, ik ga het puntje “loslaten” aanpakken. Dit was na het aanhoren van mijn verhaal toch wel een belangrijke factor in mijn fysieke en mentale klachten.
Ik ben van “eerst zien dan geloven” maar warempel, na enkele dagen merkte ik op dat ik anders regeerde op een negatieve gebeurtenis. Voorheen zou ik heftig in zo’n sfeer wel dagen tot weken blijven hangen. En nu…nu reageerde ik heel anders. Dit keer stond ik er bewust bij stil, voelde het ongemak eventjes om daarna het euvel direct aan te pakken en daardoor lukte het om het snel los te laten. Dit was zo nieuw voor me. Tot nu toe heb ik hier nog steeds baat bij. Doordat ik alles sneller kan relativeren, de rust die erbij ervaar en het makkelijker kan verwerken, zijn mijn klachten zoveel minder geworden. Het is echt een verlichting.

Pas ben ik weer bij Evert geweest. Wat ik bij Evert steeds weer opmerk, is dat hij net zo lang doorgaat met vragen totdat hij bij de kern van het probleem is. Hij  reageert enorm snel als ik via de telefoon of mail vragen stel. Ook denkt hij echt mee. Hij kijkt naar de mens die voor hem zit en je voelt zijn inlevingsvermogen.
Dit is zorg op maat den top! Een eigenschap die ik bij menig instantie of hulpverlener nog wel eens mis. Evert stigmatiseert niet…Evert kijkt naar wat iemand op dat moment nodig heeft en hij is pas tevreden als hij merkt dat een sessie echt heeft geholpen.

Evert, tot nu toe, hartelijk dank voor alles!
Mij zal je nog wel eens voorbij zien komen en ook zal ik anderen adviseren om naar jou toe te gaan. Waarom….omdat dit echt werkt!
Groetjes Cindy