HypnoticSportCoaching

Er bestaan talloze bewijzen in de (top)sportpraktijk dat tactisch technische eigenschappen en conditie alleen niet voldoende is om zichzelf voortdurend als sporter te blijven verbeteren en steeds betere resultaten te kunnen boeken.

Het mentale aspect blijkt de belangrijkste factor te zijn die een atleet helpt om de eigen potentie in zijn sport maximaal te vergroten. Sportpsychologie bestudeert de invloed die dat mentale aspect uitoefent op het leveren van sportprestaties. De mentale training is daarbij een praktijkgericht systeem van sportpsychologische technieken ter verbetering van mentale vaardigheden die meestal wordt gebruikt als aanvulling op het trainingsschema.

Atyourown / een Sport hypnotiseur verschilt van Psychologen of andere mentalcoaches.. Het verschil zit hem in de aanpak, Atyourown werkt direct met het onderbewuste deel van de hersenen, het gedeelte dat het gedrag van de sporter stuurt. Dat maakt dat veranderingen, door middel van het toepassen van hypnose, vaak sneller en doeltreffender doorwerken.
Door middel van de mentale training kan de atleet leren om het maximale uit zichzelf te halen zodat zijn technisch tactische kwaliteiten nog beter tot zijn recht zouden kunnen komen. De centrale begrippen daarbij zijn Motivatie, Zelfvertrouwen, Stressbestendigheid, Concentratie en Emotionele controle.

Er zijn diverse manieren van aanpak. Van een enkele sessie tot aan hele programma’s speciaal op de sporter samengesteld.

In samenwerking met Atyourown leert een sporter met behulp van gerichte oefeningen de bovengenoemde factoren in positieve zin te beïnvloeden. Vervolgens ondersteunt hem dat bij het op een hoger niveau te brengen van zijn prestaties. Bij deze mentale training kunnen sporters op professioneel niveau, subtopniveau, recreatieniveau en jeugdige talenten gebaat zijn.

Wil jij jouw sportprestaties naar en hoger niveau brengen?
Aarzel dan niet langer en neem vrijblijvend contact op!