Hypnosesessies

Angst en Dwang, Stress management, Stoppen met roken, Afvallen of Gewichtsmanagement, enz. enz. enz. enz.

Steeds terugkerende angst of dwanggedachten en/of dwanghandelingen komen bij vele mensen voor van jong tot oud. Vaak wordt dit een obsessieve compulsieve stoornis genoemd. Dwanggedachten (obsessies) zijn ideeën, gedachten, beelden of flitsen die steeds terugkeren of aanhouden en die angst en ongemak oproepen.
Je probeert een uitweg te zoeken voor jezelf en vindt deze dan vaak in de vorm van dwanghandelingen. Als je het goed gaat bekijken heeft dit veelal te maken met een bepaalde controle die je denkt te hebben als je de dwanghandelingen doet. Dwanghandelingen (compulsies) zijn herhaalde handelingen die steeds op exact dezelfde manier moeten worden uitgevoerd.

Hoewel men vaak in het begin de handelingen niet als problematisch ziet en ervaart blijkt al vaak dat het extra controleren van de voordeur, staat het gas van het fornuis wel uit? Ik stap alleen op de witte strepen van het zebrapad en alle andere wellicht op het eerste gezicht “vreemde” gedachten en daaruit voort komende handelingen best een groot probleem kunnen worden waar niet alleen jij maar ook de andere gezinsleden of mensen in je omgeving last van kunnen ervaren.
Ook bij angsten en dwang blijkt dat Hypnose een perfecte tool kan zijn om de associaties, aannames, overtuigingen die je hebt en de handelingen die je uitvoert te veranderen.

Wil jij je leven terug? Ben je er klaar voor om in hypnose te gaan? Geef de controle die je denkt te hebben dan even uit handen zodat je hem later weer echt terug kan krijgen.
Er zijn je al velen voorgegaan waarbij de resultaten vaak al verbluffend zijn geweest. Twijfel dus niet langer over het toepassen van hypnose bij angst en dwang en neem contact op met Atyourown Hypnose Veenendaal 

Stress management

Ken je dat dat het je allemaal teveel wordt? Niet alleen in de werksituatie maar ook in je privé leven zorgt stress voor ongewenste situaties en kan uiteindelijk een burn-out tot gevolg hebben indien er niet tijdig ingegrepen wordt.

Vervelende is dat maar al te vaak ook gezinsleden worden meegenomen in de negatieve flow dat vervolgens weer een hoop ellende tot gevolg heeft.
Dat is dan ook de reden waarom jij de beslissing neemt om voortaan weer vrolijk en ontspannen door het leven te gaan.

Tijdens een hypnosesessie zorg je ervoor dat negatieve gevoelens die je dagelijkse leven beïnvloeden niet langer een rol spelen en dat je In plaats daarvan nieuwe positieve gevoelens zal ervaren waardoor je onder andere weer meer vertrouwen in jezelf zal hebben. Je verlaat die negatieve spiraal en zal nieuwe toekomstperspectieven ontwikkelen.

Wil jij dat gekke fenomeen Stress onder controle krijgen?
Twijfel dan niet langer over het toepassen van hypnose en neem contact op met Atyourown Hypnose in Veenendaal

Stoppen met roken

Vaak hoor je mensen vertellen dat ze willen stoppen met roken en kiezen voor stoppen door middel van het gebruik van kauwgum of nicotine pleisters. Deze hulpmiddelen kunnen echter alleen de eventueel lichamelijke ontwenningsverschijnselen voorkomen.

Is het bij jou ook zo dat je het opsteken van een sigaret onbewust doet, zonder dat je daarbij nadenkt? Dat is dan ook de plek waar stoppen met roken op ingezet dient te worden….  het onderbewustzijn. Ook al gebruik je nicotinevervangers, op gezette tijden laat het onderbewustzijn je weten dat het tijd is om een sigaret op te steken. En zoals je inmiddels weet is het moeilijk om deze verleiding te weerstaan! Waarom? Omdat het een gewoonte is ….. het is een macro opgeslagen in je onderbewustzijn.

Wist je dat er al velen bij Atyourown Hypnose Veenendaal zijn geweest om te stoppen met roken? Er is nog nooit iemand geweest die via hypnose wilde afkomen van bijvoorbeeld nicotinepleisters of om van de kauwgum. Alleen al daaruit blijkt dat Nicotine wellicht minder verslavend is als dat wordt voorgesteld.
Het zijn de omstandigheden / associaties die je hebt bij het roken die zorgen dat je tot op heden bent terug gevallen in het roken of niet hebt kunnen stoppen.

Door in hypnose te gaan kan je onderbewustzijn als het ware geherprogrammeerd worden zodat het niet meer vanzelfsprekend is om een sigaret op te steken. Dit maakt het voor je veel gemakkelijker om “Nee” te zeggen tegen deze ongezonde gewoonte. Je hebt er gewoon geen zin meer in!
Twijfel dus niet langer over het toepassen van hypnose bij jouw beslissing om nu echt te stoppen met roken en neem contact op met Atyourown Hypnose in Veenendaal

Afvallen of Gewichtsmanagement

Nu is het mogelijk gemakkelijk en zonder na te denken afvallen.
Zet het reduceren van je gewicht op de ‘automatische piloot’. Geen jojo-effect maar een blijvend resultaat dankzij het veranderen van je gedrag in je onderbewustzijn.

Wanneer je begint met diëten ben je continue op een bewust niveau bezig met ‘eten’. Heb je eenmaal je streefgewicht bereikt zal je aandacht verslappen en verval je weer snel in “normale eetgewoonten”. Het gevolg hiervan is dat je langzaam weer het gewicht bereikt dat je had voordat je begon met lijnen.

Wat maakt dat je eet op momenten dat je het helemaal niet wil of wat maakt dat je hoeveelheden eet die je eigenlijk helemaal niet wil eten? Er zijn vele wegen die je zullen leiden naar jouw gewenste gewicht. Hypnose is er daar 1 van.
We zullen de associaties aanpakken die je hebt ten aanzien van het eten maar er zijn ook manieren om je bijvoorbeeld alleen nog maar 3 maaltijden per dag te laten eten, alleen gezonde voeding, je meer te laten bewegen en zo nog vele andere manieren om daar te komen waar jij wil zijn …….. Op jouw gewenste gewicht!

In hypnose kunnen je je onderbewustzijn instellen op je streefgewicht en/of je “normale eetgewoonten” veranderen naar gewenste eetgewoonten. Daarnaast is het ook mogelijk dat je gaat werken aan het wegnemen cq veranderen van de associaties (aannames en overtuigingen bewust en onbewust) die je hebt bij (het) eten.

Wees gerust we zijn er niet om je de lust tot eten te ontnemen, wat je kan gaan doen is je onderbewustzijn zodanig instellen dat je je doel zal bereiken.

Jouw Doel :  “Op het gewenste gewicht komen en daar blijven.”

Ook suikerpatiënten hebben via deze manier het voor elkaar gekregen om bijvoorbeeld het spuiten achterwege te laten of om medicatie te kunnen laten vervallen (uiteraard na overleg met de huisarts).

Twijfel dus niet langer over het toepassen van hypnose tijdens het afvallen of werken aan je gewicht en neem contact op met Atyourown Hypnose in Veenendaal

Naast het afvallen is het ook mogelijk om via hypnose te werken aan Anorexia nervosa, Boulimia nervosa en Binge eating disorder.